semua Kategori

Laman Utama>Produk>Brandy

Goalong Movie VSOP brendi 700ml 40%abv


Tempat Asal:China
Nama jenama:MOVIE
Kuantiti Pesanan Minima:Satu bekas
Pembungkusan Details:Setiap botol dibungkus kotak hadiah, 12 botol/kadbod
Masa Penghantaran:7 hari penghantaran selepas mengesahkan pesanan
Pembayaran Terma:T/T, LC, OA
Bekalan Keupayaan:8000 karton / hari

Kuantiti Pesanan Minima:

12000


Deskripsi
11
PerisaBuah segar dan bunga halus
RasaIndah dan licin dengan kemasan yang berkekalan 

Kelebihan daya saing:

Harga yang menarik dengan tarikh penghantaran yang cepat

Stok cukup

Sistem perkhidmatan minuman keras sehenti.


111
222


Kami memilih anggur untuk dilenyek dan diperah dalam mesin vakum moden, dan kemudian yis liar digunakan untuk penapaian semula jadi untuk membancuh wain anggur asli, dan kemudian disuling dengan mesin penyulingan berganda. Selepas penyulingan selesai, ia dipanggil air kehidupan. Dengan aroma mineral kasar asli, ia mesti disimpan dalam tong kayu oak selama 3 tahun sebelum ia boleh menjadi Brandy MOVIE VSOP sebenar.

Menerajui eksport selama 7 tahun berturut-turut. Penghantaran cepat, kualiti terjamin dan perkhidmatan selepas jualan yang cemerlang. Bawa anda pengalaman membeli-belah sehenti lima bintang. Tiada produk yang beredar di pasaran mengalami sebarang insiden keselamatan makanan. Kepuasan tinjauan pelanggan melebihi 90%. Kami menerima penyeliaan dan pembetulan daripada pelanggan global dan institusi profesional.

Profil Syarikat

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. ialah Pengeluar Arak Antarabangsa profesional sehenti di China yang dilaburkan oleh UK Goalong Group pada tahun 2018, terutamanya menghasilkan dan mengeksport wiski, brendi, vodka, gin, minuman keras dan lain-lain minuman keras. terletak di Taman Perindustrian Berorientasikan Dua di bandar Liuyang, Ia adalah skala pertama terbesar wiski malt tunggal kilang penyulingan di China, dan juga kilang penyulingan ke-4 yang dilaburkan oleh Kumpulan Goalong, dengan peralatan termaju dan moden serta sistem pengurusan peringkat tinggi, mewakili Tahap Penghantaran antarabangsa ke-4 Kumpulan, terutamanya memfokuskan pada Wiski Cina membuat dan perkhidmatan minuman keras label peribadi untuk pelanggan dari dalam dan luar negara.


butiran
2
3
4
5
6
INQUIRY