semua Kategori

Laman Utama>Produk>Brandy

Brandy Rare Terpilih Bosolac XXO 700ml 40%abv


Tempat Asal:China
Nama jenama:Bosolac
Kuantiti Pesanan Minima:Satu bekas
Pembungkusan Details:Setiap botol dibungkus kotak hadiah, 12 botol/kadbod
Masa Penghantaran:7 hari penghantaran selepas mengesahkan pesanan
Pembayaran Terma:T/T, LC, OA
Bekalan Keupayaan:8000 karton / hari

Kuantiti Pesanan Minima:

12000


Deskripsi

Bosolac XXO Brandy

Bosolac brandy XXO is distilled in Prulho France, blended and bottled in China. Exotic grapes, materials and technology guarantee its unique flavors. The hand-made glass bottle adds its elegance.Customers regard it as a good choice for party and celebration celebration. It’s no surprise that you will like its full-bodied taste and slightly strong upfront.


Kelebihan daya saing:

Harga yang menarik dengan tarikh penghantaran yang cepat.

Stok cukup.

Sistem perkhidmatan minuman keras sehenti.


Menerajui eksport selama 8 tahun berturut-turut. Penghantaran cepat, kualiti terjamin dan perkhidmatan selepas jualan yang sangat baik. Membawakan anda pengalaman membeli-belah sehenti lima bintang. Tiada produk yang beredar di pasaran mengalami sebarang insiden keselamatan makanan. Kepuasan tinjauan pelanggan melebihi 90%. Kami menerima penyeliaan dan pembetulan daripada pelanggan global dan institusi profesional.

Profil Syarikat

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. ialah Pengeluar Arak Antarabangsa profesional sehenti di China yang dilaburkan oleh UK Goalong Group pada tahun 2018, terutamanya mengeluarkan dan mengeksport wiski, brendi, vodka, gin, minuman keras dan minuman keras lain. terletak di Taman Perindustrian Berorientasikan Dua di bandar Liuyang, Ia adalah skala pertama terbesar wiski malt tunggal kilang penyulingan di China, dan juga kilang penyulingan ke-4 yang dilaburkan oleh Kumpulan Goalong, dengan peralatan termaju dan moden serta sistem pengurusan peringkat tinggi, mewakili Tahap Penghantaran antarabangsa ke-4 Kumpulan, terutamanya memfokuskan pada Wiski Cina membuat dan perkhidmatan minuman keras label peribadi untuk pelanggan dari dalam dan luar negara.

12

Goalong tulen wiski malt telah mencapai keputusan yang baik dalam pelbagai pameran dan rasa alkohol profesional. Pada tahun 2020, jenama itu telah dieksport ke Amerika Syarikat dengan cara yang ia akan memasuki pasar raya besar AS dan menjadi barangan terlaris.

66

55


10

9

butiran
INQUIRY