semua Kategori

Laman Utama>Produk>Brandy

Goalong Royal Carlston brendi VSOP spirits 700ml 40%abv


Tempat Asal:China
Nama jenama:MOVIE
Kuantiti Pesanan Minima:Botol 1200
Pembungkusan Details:Setiap botol dibungkus kotak hadiah, 12 botol/kadbod
Masa Penghantaran:7 hari penghantaran selepas mengesahkan pesanan
Pembayaran Terma:T/T, LC, OA
Bekalan Keupayaan:8000 karton / hari

Kuantiti Pesanan Minima:

12000


Deskripsi
44.1

Kami memilih anggur untuk dilenyek dan diperah dalam penekan vakum moden, dan kemudian yis liar digunakan untuk penapaian semula jadi untuk membancuh wain anggur asli, dan kemudian disuling dengan mesin penyulingan berganda. Selepas penyulingan selesai, ia dipanggil air kehidupan. Dengan aroma mineral kasar asli, ia mesti disimpan dalam tong kayu oak selama 3 tahun sebelum ia boleh menjadi Royal Carlston sebenar brendi VSOP.


Kelebihan daya saing:

Harga yang menarik dengan tarikh penghantaran yang cepat

Stok cukup

Sehenti minuman keras sistem perkhidmatan.


55
66
77

Menerajui eksport selama 7 tahun berturut-turut. Penghantaran cepat, kualiti terjamin dan perkhidmatan selepas jualan yang sangat baik. Membawakan anda pengalaman membeli-belah sehenti lima bintang. Tiada produk yang beredar di pasaran mengalami sebarang insiden keselamatan makanan. Kepuasan tinjauan pelanggan melebihi 90%. Kami menerima penyeliaan dan pembetulan daripada pelanggan global dan institusi profesional.

3

88

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. terletak di taman perindustrian dua jenis di Bandar Liuyang. Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. terletak di taman perindustrian dua jenis di Bandar Liuyang, seluas 23259.67 meter persegi.5 bangunan besar, setiap satu dengan keluasan pembinaan kira-kira 5000 meter persegi. Yang merupakan skala besar pertama wiski malt tunggal kilang penyulingan di China. Dan ia merupakan kilang penyulingan keempat yang dilaburkan oleh Goalong Liquor Group.


butiran
2
3
INQUIRY