semua Kategori

Laman Utama>Produk>Brandy

Brendi Bosolac XO 700ml 40%abv


Tempat Asal:China
Nama jenama:Bosolac
Kuantiti Pesanan Minima:Satu bekas
Pembungkusan Details:Setiap botol dibungkus kotak hadiah, 12 botol/kadbod
Masa Penghantaran:7 hari penghantaran selepas mengesahkan pesanan
Pembayaran Terma:T/T, LC, OA
Bekalan Keupayaan:8000 karton / hari

Kuantiti Pesanan Minima:

12000


Deskripsi
11

Brendi Bosolac XO disuling di Prulho Perancis, diadun dan dibotolkan di China. Anggur eksotik, bahan dan teknologi menjamin rasa yang unik. Botol kaca buatan tangan menambah keanggunannya.Pelanggan menganggapnya sebagai pilihan yang baik untuk pesta dan perayaan perayaan. Tidak menghairankan bahawa anda akan menyukai rasanya yang lengkap dan sedikit kuat di hadapan.


Kelebihan daya saing:

Harga yang menarik dengan tarikh penghantaran yang cepat.

Stok cukup.

Sistem perkhidmatan minuman keras sehenti.


22
33
44

Menerajui eksport selama 7 tahun berturut-turut. Penghantaran cepat, kualiti terjamin dan perkhidmatan selepas jualan yang sangat baik. Membawakan anda pengalaman membeli-belah sehenti lima bintang. Tiada produk yang beredar di pasaran mengalami sebarang insiden keselamatan makanan. Kepuasan tinjauan pelanggan melebihi 90%. Kami menerima penyeliaan dan pembetulan daripada pelanggan global dan institusi profesional.

Profil Syarikat

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. ialah Pengeluar Arak Antarabangsa profesional sehenti di China yang dilaburkan oleh UK Goalong Group pada tahun 2018, terutamanya mengeluarkan dan mengeksport wiski, brendi, vodka, gin, minuman keras dan minuman keras lain. terletak di Taman Perindustrian Berorientasikan Dua di bandar Liuyang, Ia adalah skala pertama terbesar wiski malt tunggal kilang penyulingan di China, dan juga kilang penyulingan ke-4 yang dilaburkan oleh Kumpulan Goalong, dengan peralatan termaju dan moden serta sistem pengurusan peringkat tinggi, mewakili Tahap Penghantaran antarabangsa ke-4 Kumpulan, terutamanya memfokuskan pada Wiski Cina membuat dan perkhidmatan minuman keras label peribadi untuk pelanggan dari dalam dan luar negara.

12

Goalong tulen wiski malt telah mencapai keputusan yang baik dalam pelbagai pameran dan rasa alkohol profesional. Pada tahun 2020, jenama itu telah dieksport ke Amerika Syarikat dengan cara yang ia akan memasuki pasar raya besar AS dan menjadi barangan terlaris.

66

55


10

9

butiran
2
3
INQUIRY