semua Kategori

Laman Utama>Berita>Berita syarikat

“Pembangunan Bersama untuk Masa Depan Bersama”,Penyulingan Goalong dipamerkan di Ekspo Ekonomi dan Perdagangan China-Afrika ke-3 2023

2023-07-03

Matahari terik, Changsha menyambut tetamu Afrika dari jauh dengan kehangatannya. Dari 29 Jun hingga 2 Julai, Ekspo Ekonomi dan Perdagangan China-Afrika ke-3 telah diadakan di Pusat Konvensyen dan Pameran Antarabangsa Changsha dengan tema "Pembangunan Bersama untuk Masa Depan Bersama". Kilang Penyulingan Goalong dipamerkan dalam persidangan ini dengan gaya kebangsaan baharu dan membawa pelbagai wiski malt tunggal produk untuk rakan-rakan dari negara yang berbeza untuk mencuba dan memahami rasa wiski kepunyaan Liuyang dari Hunan.

图片 1_ 副本
图片 2_ 副本

Ekspo Perniagaan China-Africa ialah platform kerjasama ekonomi dan perdagangan terbesar di bawah rangka kerja Forum Kerjasama China-Afrika. Ekspo Perniagaan China-Afrika ke-3 dianjurkan bersama oleh Kerajaan Rakyat Wilayah Hunan dan Kementerian Perdagangan, dan merupakan salah satu aktiviti pertukaran terpenting antara China dan negara-negara Afrika dalam bidang ekonomi dan perdagangan tahun ini. Ekspo Ekonomi dan Perdagangan China-Afrika ialah mekanisme penting untuk kerjasama ekonomi dan perdagangan China-Afrika dan tingkap penting untuk kerjasama ekonomi dan perdagangan tempatan dengan Afrika, yang amat penting bagi China untuk menggalakkan pembukaan peringkat tinggi dan membina baharu. corak pembangunan. Melalui ekspo ini, kami akan berpeluang berkomunikasi secara mendalam dengan pegawai kerajaan, usahawan dan profesional ekonomi dan perdagangan dari kedua-dua China dan Afrika untuk membincangkan peluang kerjasama dan mengukuhkan lagi hubungan ekonomi dan perdagangan antara China dan Afrika. Kami akan mengambil peluang ini untuk mempamerkan kuasa jenama, ciri produk dan kekuatan inovatif Goalong Spirits Group, dan menyuntik tenaga baharu ke dalam kerjasama ekonomi dan perdagangan China-Afrika.

图片 3_ 副本
图片 4_ 副本

(Rakan-rakan perusahaan asing mengunjungi gerai Penyulingan Goalong untuk mencapai kerjasama)

图片 5_ 副本
图片 6_ 副本
图片 7_ 副本

(Pemimpin daripada kerajaan, biro komersial dan persatuan perusahaan melawat gerai Penyulingan Goalong dan merasai produk wiski Goalong)

Bagi memastikan hasil terbaik pameran ini, Kilang Penyulingan Goalong telah membuat persediaan lebih awal. Kami mempamerkan rangkaian produk dan ciri proses kami dalam semua aspek, memperkenalkan proses penyulingan unik dan budaya wiski kami kepada pelanggan dan rakan kongsi kami. Pada masa yang sama, kami juga secara aktif memahami keperluan dan trend pasaran Afrika Tengah dan menyediakan produk wiski yang diperibadikan mengikut citarasa kawasan yang berbeza untuk memenuhi keperluan pengguna. Semasa pameran itu, Wiski malt tunggal Goalong menerima banyak cadangan dan pendapat, yang memberikan bantuan penting untuk pengeluaran produk masa depan dan kawalan proses.

图片 8_ 副本
图片 9_ 副本
图片 10_ 副本
图片 11_ 副本

Pada 1 Julai, kami mendapat penghormatan untuk mengambil bahagian dalam mesyuarat mencari jodoh khas Hunan untuk produk dan pelancongan Afrika. Sebagai salah satu siri aktiviti yang diadakan oleh Kerajaan Hunan, pertemuan mencari jodoh ini bertujuan untuk mengukuhkan kerjasama ekonomi dan perdagangan antara negara Hunan dan Afrika, dan menggalakkan pertukaran dan kerjasama antara kedua-dua pihak dalam bidang perdagangan produk dan pelancongan. En.Alan , pengasas Goalong Group, dan Cik Joanna, ketua perdagangan asing Goalong Group, mewakili Goalong Group untuk menghadiri mesyuarat dengan produk wiski China yang kaya dengan ciri-ciri tempatan Liuyang, mencari rakan kongsi dengan pasaran Afrika dan meneroka perniagaan baharu peluang bersama.

图片 12_ 副本

Persidangan Perjodohan Ekonomi dan Perdagangan China (Changsha)-Afrika ialah platform penting untuk kedua-dua China dan Afrika. Dalam pertemuan mencari jodoh ini, kakitangan perdagangan asing dan komersil Goalong Group mengadakan pertukaran mesra dengan persatuan perniagaan Afrika dan perusahaan Afrika, mempamerkan imej jenama dan kelebihan produk kami, membincangkan peluang kerjasama dengan usahawan dan rakan kongsi dari Afrika, dan mempromosikan pembangunan China selanjutnya -Kerjasama ekonomi dan perdagangan Afrika.

图片 13_ 副本
图片 14_ 副本

Dengan wiski sebagai medium, untuk membina jambatan persefahaman dan kerjasama bersama, Sebagai sebuah syarikat China, Goalong Distillery Group secara aktif bertindak balas terhadap inisiatif "The Belt and Road" dan menyumbang kebijaksanaan dan kekuatannya kepada kerjasama antara China dan Afrika untuk mempamerkan rasa istimewa wiski Cina. Mengambil bahagian dalam Ekspo Perniagaan dan Perdagangan China-Afrika merupakan peristiwa penting bagi Kilang Penyulingan Goalong. Kami akan mematuhi konsep kualiti terlebih dahulu dan menunjukkan sepenuhnya daya tarikan unik dan kelebihan wiski Hunan di China. Kami secara aktif akan berusaha untuk memadankan perusahaan dan rakan kongsi China dan Afrika, meneroka peluang perniagaan bersama dan mempromosikan pertukaran budaya antara China dan Afrika. Kami juga berharap untuk bertemu lebih banyak perusahaan dan rakan kongsi yang berfikiran sama melalui pameran ini, meneroka peluang baharu untuk pembangunan industri wiski dengan pakar dari industri wiski di dalam dan luar negara, rakan dari semua lapisan masyarakat di China dan Afrika, bekerjasama untuk mempromosikan kemakmuran industri semangat antarabangsa di China dan Afrika, dan mewujudkan masa depan yang cerah untuk kerjasama ekonomi dan perdagangan China-Afrika!

图片 15_ 副本