semua Kategori

Laman Utama>Berita>Berita syarikat

Wiski malt tunggal Goalong memukau Qingdao

2023-07-14

1

Pada 8 Julai 2023, Festival Wiski Antarabangsa Tsingtao dibuka di Pusat Konvensyen Antarabangsa di Pusat Pelayaran Olimpik Qingdao! Acara ini mempamerkan pencapaian terkini industri pembuatan wiski China. Pada acara yang dinanti-nantikan ini, Wiski malt tunggal Goalong dikagumi kerana kualiti yang luar biasa dan rasa yang unik.

2

Acara itu menghimpunkan ramai pembuat wiski, peminat dan pakar industri dari dalam dan luar negara. Kilang Penyulingan Goalong mengambil bahagian secara aktif dalam berkongsi teknologi, pengalaman dan pandangan yang inovatif, serta membincangkan pembangunan industri wiski China bersama-sama. Melalui peningkatan berterusan piawaian pengeluaran dan teknologi inovatif, kami telah berjaya mencipta orang Cina yang unik Goalong malt tunggal wiski dengan ciri tersendiri dan rasa unik yang telah dieksport wiski Goalong ke pasaran antarabangsa. Kumpulan Goalong percaya Wiski Goalong pasti akan menjadi kad perniagaan wiski dunia di China pada masa hadapan.

34

Untuk perayaan wiski ini, Kumpulan Goalong menyediakan Crown dengan teliti wiski malt tunggal berumur dalam pelbagai jenis tong oak, seperti tong sherry, tong brendi dan tong tong bourbon Tennessee dari seluruh dunia. Gaya wiski Goalong yang berbeza ini membawa rasa baru kepada pembuat wiski domestik dan asing serta peminat industri, dan membawa jamuan merasa wiski yang unik kepada ramai peminum.

5

Wiski bukan sahaja minuman, tetapi juga budaya dan gaya hidup. Wiski Goalong dari Hunan Liuyang akan komited kepada inovasi wiski Cina dan penyepaduan teknologi dan budaya wiski dunia, supaya wiski domestik kepada dunia, memancarkan cahaya The Times.

67