semua Kategori

Laman Utama>Berita>Berita syarikat

Wiski Goalong bersinar di Ekspo Ekonomi dan Perdagangan China-Afrika

2023-06-29

1

Ekspo Ekonomi dan Perdagangan China-Afrika ke-3 telah dilancarkan secara rasmi pada 29 Jun 2023 dengan tema "Mencari Pembangunan dan Berkongsi Masa Depan". "Gaolang" malt tunggal Cina wiski yang dipamerkan oleh Kumpulan Gaolang memenangi pujian industri.

2

Pada ekspo itu, Kumpulan Goalong terutamanya mempromosikan jenamanya sendiri dan dipamerkan Wiski malt tunggal Goalong berumur dalam pelbagai jenis tong oak, seperti tong sherry, tong brendi dan tong bourbon Tennessee, dsb. Gaya wiski Goalong yang berbeza ini membawa rasa dan pujian baru kepada pempamer dalam dan luar negara yang datang untuk merasainya. Produk baharu "Qiu Xu", yang diperbuat daripada bahan mentah tempatan Liu Yang dan berumur dalam tong bijirin tunggal, juga diterima baik oleh pempamer dan rakan-rakan dari dalam dan luar negara.

34

Di sebelah gerai Kumpulan Goalong, empat tong kayu oak purba dan berat serta filem promosi bergelung itu terus menarik perhatian ahli perniagaan yang lalu-lalang, yang datang melawat dan berunding dengan rakan dan ahli perniagaan dalam dan luar negara tanpa henti. Sebahagian daripada mereka bercakap tentang pasaran wiski Cina, ada yang bertanya tentang proses membuat wiski, dan ada yang membincangkan kerjasama dan merasai wiski. Di samping ramai rakan sejawatan dalam negeri yang menyatakan minat yang kuat terhadap wiski Gaolang, beberapa ahli perniagaan Afrika dari Nigeria, Kenya dan negara lain turut menyatakan hasrat mereka untuk bekerjasama.

56

Kumpulan Goalong telah mengambil bahagian dalam pameran perdagangan yang serupa berkali-kali sebelum ini dan mengetahui kepentingan pameran perdagangan untuk pembinaan jenama dan jualan. Atas sebab ini, Kumpulan Goalong telah membuat kerja rumah dari hari pertama pengumuman pameran. Daripada penyemakan pruf dan pencetakan bahan promosi bertulis, penghasilan filem promosi dan pengeluaran sampel fizikal semuanya telah disiapkan dengan teratur di bawah penyelarasan dan susunan bersatu semua jabatan Kumpulan Goalong. Pada masa yang sama, syarikat itu juga menghantar duta jenama dan ketua pelayan bar Kumpulan Goalong untuk menerangkan pengetahuan pembuatan wiski dan merasai kepada pelanggan di tapak. Tulang belakang perniagaan eksport juga mengambil bahagian dalam keseluruhan kakitangan, berlatih terlebih dahulu, menerangkan serta-merta dan mengambil inisiatif untuk mendekati pelanggan, yang mewujudkan persekitaran yang baik untuk mempromosikan produk perusahaan dan pengembangan kerjasama perniagaan.

7