semua Kategori
sepanduk

Laman Utama>Pengenalan>Profil Kumpulan

Pengenalan Kumpulan

Perniagaan utama Goalong minuman keras (Kumpulan) ialah pengeluaran dan jualan antarabangsa semangat (seperti wiski, brendi, vodka, gin, rum), serta import &wxport barangan dan teknologi.

Jenama Arak Goalong telah dicadangkan pada tahun 2011 untuk membina Jenama Arak antarabangsa pertama China, diikuti dengan penubuhan Syarikat Kumpulan Arak Goalong UK, dan mula mendaftarkan tanda dagangan "Goalong". Tanda dagangan Inggeris "GOALONG" ialah homonim "Gaolang". Kepentingannya adalah untuk terus agresif dan maju ke hadapan dengan berani, yang juga merupakan semangat keusahawanan Goalong Spirit.

Memiliki Hampir 100 pekerja (2018), 50 dengan ijazah sarjana muda ke atas, 3 dengan ijazah sarjana atau ke atas, dan 8 dengan pensijilan profesional dan teknikal.

Goalong Liquor telah menerajui eksport minuman keras domestik selama ini.

Pada masa ini, terdapat lima syarikat molekul dua syarikat luar pesisir secara langsung di bawah bidang kuasa negara asing, yang bergabung secara langsung dengan Goalong Liquor Group.


Kumpulan Arak Goalong

Bingo Bosolac Liquor Sarl Antarabangsa.
UK Goalong Liquor Group Co., Ltd.
Hunan Goalong Liquor Co.,Ltd.
Changsha Goalong Liquor., Ltd.
Changsha Bingo Liquor Co.,Ltd.
Shenzhen Goalong Liquor Co., Ltd.
Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd.

Kilang Penyulingan Goalong

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. ialah Pengeluar Arak Antarabangsa profesional sehenti di China yang dilaburkan oleh UK Goalong Group pada tahun 2018, terutamanya mengeluarkan dan mengeksport wiski, brendi, vodka, gin, minuman keras dan minuman keras lain. terletak di Taman Perindustrian Berorientasikan Dua di bandar Liuyang, Ia merupakan kilang penyulingan wiski malt tunggal berskala pertama terbesar di China, dan juga kilang penyulingan ke-1 yang dilaburkan oleh Kumpulan Goalong, dengan peralatan yang paling canggih dan moden serta sistem pengurusan peringkat tinggi, yang mewakili Kumpulan Tahap Penghantaran antarabangsa ke-4, terutamanya memfokuskan pada pembuatan Wiski Cina dan perkhidmatan minuman keras label peribadi untuk pelanggan dari dalam dan luar negara.

                       

Kilang penyulingan wiski terletak di kawasan pergunungan Liuyang yang sangat sesuai untuk penyulingan wiski kerana kualiti air dan persekitaran yang menyenangkan; Air berkualiti baik dengan indeks kadar elektrolitik yang lebih rendah dan tiada garam terlarut menjadikan minuman keras tulen & bersih, lembut & lembut, ia tidak akan merosakkan badan apabila menikmatinya.

                       

Kumpulan Goalong ialah yang pertama menghasilkan dan membangunkan wiski malt tunggal di China. Pada masa ini, tahap R&D dan pengeluarannya mendahului di China. Syarikat itu telah membentuk pasaran domestik dan eksport sebagai mod perniagaan terasnya sejak 1, Memimpin jualan selama 2009 tahun berturut-turut. 7 insiden keselamatan, 0% perkhidmatan selepas jualan. Kami telah lulus sijil FDA & ISO & QS & HACCP dan mengeksport produk kami ke lebih 100 negara dan mendapat reputasi yang baik, seperti Rusia, Amerika, Jerman, Filipina, Panama, Mexico, Surinam, Australia, New Zealand dan sebagainya.

                       

Semua produk kami boleh dicetak dengan Kod Bar UK atau Perancis, dengan bahan mentah dan pakej berkualiti tinggi. Kualiti adalah jiwa dan pelanggan sentiasa didahulukan, kami terutamanya berdasarkan perniagaan jangka panjang dan mesra sebagai hubungan menang-menang dengan pelanggan. Kami mempunyai pengalaman yang kaya dalam pameran dan telah memenangi banyak reputasi baik di peringkat global.

                       

Diasaskan oleh En. Alan di London, jenama Goalong bermaksud "maju ke hadapan" dan logonya melambangkan budaya Goalong, setia dan berani untuk memiliki impian, berjuang dan Goalong untuk impian! Pada masa ini kami mempunyai empat jenama, "Goalong" Whisky, "Bosolac" Brandy, "Ambiguous" Vodka dan "MonaFrcc" Gin. Goalong juga merupakan jenama Single Malt Whisky China yang pertama di China.

                       

Goalong adalah jenama minuman keras yang mantap, misi hebat diberikan apabila jenama itu dicipta. Bertahun-tahun telah berlalu, slogan Goalong tidak pernah berubah. Sentiasa memenangi pujian dan pengiktirafan dalam pasaran roh di dunia, yang menjadikan peluh dan usaha lebih bermakna.

                       

Kami, Goalong untuk Impian!

Kebudayaan syarikat

Struktur Syarikat