semua Kategori

Laman Utama>Produk>Liqueurs

Mawar gelap mawar merah jambu minuman keras perisa laici 700ml/375ml 17%abv


Tempat Asal:China
Nama jenama:Mawar Gelap
Kuantiti Pesanan Minima:Satu bekas
Pembungkusan Details:12 botol / kadbod
Masa Penghantaran:7 hari penghantaran selepas mengesahkan pesanan
Pembayaran Terma:T/T, LC, OA
Bekalan Keupayaan:10000 karton / hari

Kuantiti Pesanan Minima:

12000


Deskripsi
1_ 副本
2_ 副本


3_ 副本
4_ 副本

Likur merah jambu DARK ROSE inialkohol wain, dengan 17% vol. Terdapat 700ml dan 375ml dua spesifikasi untuk pilihan anda. Minuman keras ini ialah wain putih yang dibuat dengan brendi, wiski, vodka dan gin, dan digunakan untuk mencampurkan pelbagai perisa wain putih. Sebagai minuman beralkohol, ia mempunyai kandungan alkohol yang rendah, warna arang kok, bau yang unik dan rasa manis.

Kelebihan daya saing:

minuman beralkohol rendah alkohol

Minum yang senang

Menerajui eksport selama 7 tahun berturut-turut. Penghantaran cepat, kualiti terjamin dan perkhidmatan selepas jualan yang sangat baik. Membawakan anda pengalaman membeli-belah sehenti lima bintang. Tiada produk yang beredar di pasaran mengalami sebarang insiden keselamatan makanan. Kepuasan tinjauan pelanggan melebihi 90%. Kami menerima penyeliaan dan pembetulan daripada pelanggan global dan institusi profesional.

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. terletak di taman perindustrian dua jenis di Bandar Liuyang. Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. terletak di taman perindustrian dua jenis di Bandar Liuyang, seluas 23259.67 meter persegi.5 bangunan besar, setiap satu dengan keluasan pembinaan kira-kira 5000 meter persegi. Yang merupakan skala besar pertama wiski malt tunggal kilang penyulingan di China. Dan ia merupakan kilang penyulingan keempat yang dilaburkan oleh Goalong Liquor Group.


butiran
2
3
4
5
6
INQUIRY