semua Kategori

Laman Utama>Produk>Liqueurs

Champagne Mawar Gelap 700ml/375ml 3.5%abv


Tempat Asal:China
Nama jenama:Mawar Gelap
Kuantiti Pesanan Minima:Satu bekas
Pembungkusan Details:12 botol / kadbod
Masa Penghantaran:7 hari penghantaran selepas mengesahkan pesanan
Pembayaran Terma:T/T, LC, OA
Bekalan Keupayaan:10000 karton / hari

Kuantiti Pesanan Minima:

12000


Deskripsi
11

Arak champagne wain DARK ROSE ini ialah wain rendah alkohol, dengan 3.5% vol. Terdapat 700ml dan 375ml dua spesifikasi untuk pilihan anda. Champagne ini jelas dan lutsinar tanpa bahan terampai. Rasanya lembut dan elegan, cantik, harmoni dan berbuah.


Kelebihan daya saing:

minuman beralkohol rendah alkohol.

Minum mudah.


22

33

44
55

Profesional penyulingan wiski dan Pengeluar minuman keras, Pengeksport untuk Brandy, Vodka, Gin, Liqueur, Soda, Koktel dan bir Kraf. Penghantaran cepat, kualiti terjamin dan perkhidmatan selepas jualan yang cemerlang. Membawakan anda pengalaman membeli-belah sehenti lima bintang

5

55 - 副本

Pelanggan yang kata bagus memang bagus. Marilah kita bina asas dengan kualiti, menjamin pencapaian perkhidmatan, membina kepercayaan dengan nilai, dan berarak menuju kegemilangan hari esok bersama-sama.

8

Menerajui eksport selama 7 tahun berturut-turut. Penghantaran cepat, kualiti terjamin dan perkhidmatan selepas jualan yang sangat baik. Membawakan anda pengalaman membeli-belah sehenti lima bintang. Tiada produk yang beredar di pasaran mengalami sebarang insiden keselamatan makanan. Kepuasan tinjauan pelanggan melebihi 90%. Kami menerima penyeliaan dan pembetulan daripada pelanggan global dan institusi profesional.

10

9

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. ialah Pengeluar Arak Antarabangsa profesional sehenti di China yang dilaburkan oleh UK Goalong Group pada tahun 2018, terutamanya mengeluarkan dan mengeksport wiski, brendi, vodka, gin, minuman keras dan minuman keras lain. terletak di Taman Perindustrian Berorientasikan Dua di bandar Liuyang, Ia adalah skala pertama terbesar wiski malt tunggal kilang penyulingan di China, dan juga kilang penyulingan ke-4 yang dilaburkan oleh Kumpulan Goalong, dengan peralatan termaju dan moden serta sistem pengurusan peringkat tinggi, mewakili Tahap Penghantaran antarabangsa ke-4 Kumpulan, terutamanya memfokuskan pada Wiski Cina membuat dan perkhidmatan minuman keras label peribadi untuk pelanggan dari dalam dan luar negara.

4

6

butiran
2
3
4
5
6
INQUIRY