semua Kategori

Laman Utama>Produk>Liqueurs

GREEN DRAGONFLY 275ml minuman ringan soda 3.7%abv


Tempat Asal:China
Nama jenama:DRAGONFLY HIJAU
Kuantiti Pesanan Minima:Satu bekas
Pembungkusan Details:24 botol / kadbod
Masa Penghantaran:7 hari penghantaran selepas mengesahkan pesanan
Pembayaran Terma:T/T, LC, OA
Bekalan Keupayaan:10000 karton / hari

Kuantiti Pesanan Minima:

12000


Deskripsi

1640591652712514.webp_副本

Kami menyampaikan penghormatan kami kepada karya klasik dengan barli ini-vodka jagung. Melalui penyulingan 4 kali dan penapisan 6 kali, ia lebih baik. Dengan penuang kadar aliran ketepatan yang dipatenkan, spring keluli tahan karat 316, plastik PE gred makanan dan reka bentuk logo bersinar, Ambiguous baharu ialah inovasi oleh Goalong minuman keras Kumpulan.

1
2

Menerajui eksport selama 7 tahun berturut-turut. Penghantaran cepat, kualiti terjamin dan perkhidmatan selepas jualan yang sangat baik. Membawakan anda pengalaman membeli-belah sehenti lima bintang. Tiada produk yang beredar di pasaran mengalami sebarang insiden keselamatan makanan. Kepuasan tinjauan pelanggan melebihi 90%. Kami menerima penyeliaan dan pembetulan daripada pelanggan global dan institusi profesional.

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. terletak di taman perindustrian dua jenis di Bandar Liuyang. Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. terletak di taman perindustrian dua jenis di Bandar Liuyang, seluas 23259.67 meter persegi.5 bangunan besar, setiap satu dengan keluasan pembinaan kira-kira 5000 meter persegi. Yang merupakan skala besar pertama wiski malt tunggal kilang penyulingan di China. Dan ia merupakan kilang penyulingan keempat yang dilaburkan oleh Goalong Liquor Group.


butiran
2
3
4
5
6
INQUIRY