semua Kategori

Laman Utama>Produk>Whiskey

Wiski bijirin label Goalong Power 700ml 40%abv


Tempat Asal:China
Nama jenama:Pergi bersama
Kuantiti Pesanan Minima:Satu bekas
Pembungkusan Details:Setiap botol dibungkus kotak hadiah, 12 botol/kadbod
Masa Penghantaran:7 hari penghantaran selepas mengesahkan pesanan
Pembayaran Terma:T/T, LC, OA
Bekalan Keupayaan:8000 karton / hari

Kuantiti Pesanan Minima:

12000


Deskripsi
11

Wiski Label Kuasa Baharu ialah satu lagi wiski berkualiti lama Goalong Liquor. Dengan resipi adunan yang unik, ia telah mendapat sambutan hangat di banyak negara dan kawasan. Orang kata ia mempunyai aroma buah matang yang menyenangkan dan nota kayu oak berasap licin. Manakala, anda juga akan tertarik dengan rasa yang lembut dan kompleks Pelanggan merasakan ia seperti Jack Dennie.


22

33


44

Profil Syarikat

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. ialah Pengeluar Arak Antarabangsa profesional sehenti di China yang dilaburkan oleh UK Goalong Group pada tahun 2018, terutamanya mengeluarkan dan mengeksport wiski, brendi, vodka, gin, minuman keras dan minuman keras lain. terletak di Taman Perindustrian Berorientasikan Dua di bandar Liuyang, Ia adalah skala pertama terbesar wiski malt tunggal kilang penyulingan di China, dan juga kilang penyulingan ke-4 yang dilaburkan oleh Kumpulan Goalong, dengan peralatan termaju dan moden serta sistem pengurusan peringkat tinggi, mewakili Tahap Penghantaran antarabangsa ke-4 Kumpulan, terutamanya memfokuskan pada Wiski Cina membuat dan perkhidmatan minuman keras label peribadi untuk pelanggan dari dalam dan luar negara.

55

66

Testimonial Pelanggan

Goalong tulen wiski malt telah mencapai keputusan yang baik dalam pelbagai pameran dan rasa alkohol profesional. Pada tahun 2020, jenama itu telah dieksport ke Amerika Syarikat dengan cara yang ia akan memasuki pasar raya besar AS dan menjadi barangan terlaris.

8

9


10

butiran
2
3
4
5
6
7
INQUIRY