semua Kategori

Laman Utama>Produk>Whiskey

Wiski malt tunggal Cina Goalong pertama 1ml/700ml 750%abv


Tempat Asal:China
Nama jenama:Pergi bersama
Kuantiti Pesanan Minima:Satu bekas
Pembungkusan Details:Setiap botol dibungkus kotak hadiah, 4botol/kadbod
Masa Penghantaran:7 hari penghantaran selepas mengesahkan pesanan
Pembayaran Terma:T/T, LC, OA
Bekalan Keupayaan:3000 karton / hari

Kuantiti Pesanan Minima:

12000


Deskripsi
1
2


Selepas proses tradisional, malt dikisar, disakar, dan kemudian ditapai di dalam bilik dengan suhu malar 16 darjah selama 72 jam, dan kemudian disuling tiga kali melalui mesin penyulingan jenis cerek tradisional. Dalam tempoh itu, aroma semula jadi tumbuhan boleh diserap oleh orang dewasa dalam tong kayu oak, dan warna ambar yang indah boleh dihasilkan. Pada masa yang sama, ia juga boleh mengurangkan rangsangan kuat alkohol kepekatan tinggi. Pintu masuknya lembut dan lembut, dan rasanya kaya dan lembut.


3
4
5


2013, Kumpulan minuman keras Goalong telah mengeksport keuntungan tulen dan wiski malt tunggal. Produk ini dijual di rangkaian pasar raya terkenal di Amerika Syarikat. Kami menerima minuman keras dan pembungkusan yang disesuaikan untuk produk ini untuk dieksport. Sebagai pengeksport ejen jenama, kami akan memberikan diskaun harga terbesar untuk memenangi pasaran.

Proses pesanan

Profil Syarikat

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. ialah Pengeluar Arak Antarabangsa profesional sehenti di China yang dilaburkan oleh UK Goalong Group pada tahun 2018, terutamanya mengeluarkan dan mengeksport wiski, brendi, vodka, gin, minuman keras dan minuman keras lain. terletak di Taman Perindustrian Berorientasikan Dua di bandar Liuyang, Ia adalah skala pertama terbesar wiski malt tunggal kilang penyulingan di China, dan juga kilang penyulingan ke-4 yang dilaburkan oleh Kumpulan Goalong, dengan peralatan termaju dan moden serta sistem pengurusan peringkat tinggi, mewakili Tahap Penghantaran antarabangsa ke-4 Kumpulan, terutamanya memfokuskan pada Wiski Cina membuat dan perkhidmatan minuman keras label peribadi untuk pelanggan dari dalam dan luar negara.

Kenapa pilih kami

Menerajui eksport selama 7 tahun berturut-turut. Penghantaran cepat, kualiti terjamin dan perkhidmatan selepas jualan yang sangat baik. Membawakan anda pengalaman membeli-belah sehenti lima bintang. Tiada produk yang beredar di pasaran mengalami sebarang insiden keselamatan makanan. Kepuasan tinjauan pelanggan melebihi 90%. Kami menerima penyeliaan dan pembetulan daripada pelanggan global dan institusi profesional.

QA

1.Berapa umur wiski ini?

Wiski ini ialah wiski malt tulen , kami menyuling sendiri dan menuakannya dalam tong kayu oak selama sekurang-kurangnya 5 tahun.

2. Bolehkah kita menggunakan logo atau reka bentuk kita sendiri pada label?

Ya, kami menerima reka bentuk tersuai. Kami juga mempunyai pasukan pereka bentuk untuk membantu anda mereka bentuk.

3. Berapakah isipadu botol itu?

Kami mempunyai botol 700ml di tangan. Kami boleh membuka acuan untuk botol yang dibenarkan anda.

4. Apakah kitaran dan kos pembukaan acuan?

Kitaran pembukaan acuan kami biasanya kira-kira dua minggu, dibahagikan kepada botol mekanikal dan botol manual, dan kosnya adalah antara AS$300 dan AS$1500. Memandangkan kerjasama jangka panjang pada masa hadapan, kami boleh mempertimbangkan untuk membayar balik yuran pembukaan acuan untuk pesanan besar pertama.

5. Apakah yang perlu saya lakukan sekiranya barangan tersebut rosak teruk apabila diangkut ke kawasan tempatan?

Pembungkusan kami sesuai untuk pengangkutan antarabangsa dan kadar kerosakan adalah sangat rendah. Sila ambil gambar dan kumpul bukti dalam masa 2 jam selepas menerima barang. Kami akan membayar pampasan pesanan anda yang seterusnya berdasarkan kerugian sebenar.

6. Apakah yang perlu saya lakukan jika kebocoran wain dan ralat label disebabkan oleh proses atau pengeluaran yang tidak betul yang menjejaskan jualan?

Oleh kerana pelabelan dikendalikan oleh mesin, julat ralat adalah sangat rendah, dan sukar untuk melihat ralat dengan mata kasar, jadi anda boleh yakin. Mengenai masalah kebocoran wain, memandangkan lidha telah diperbaiki berkali-kali, kemungkinan kebocoran wain adalah sangat kecil. Jika ia benar-benar disebabkan oleh sebab kilang, sila ambil gambar sebagai bukti, dan kami bersedia untuk memikul tanggungjawab yang sepadan.

7. Pelanggan di pasaran kami sangat menjijikkan makanan Cina, kerana terdapat banyak masalah makanan di China, bagaimana untuk menghapuskan keraguan pasaran akhir?

Jika perlu, kami boleh bekerjasama dengan ujian pemeriksaan pihak ketiga atau BV, SGS dan lain-lain yang diperakui antarabangsa.

menjamin kualiti. Berbanding dengan jenama spirits utama yang lain, produk kami adalah kos efektif. Harganya sederhana dan kualiti terjamin. Saya percaya ini pasti akan membantu anda membuka pasaran yang lebih besar.

8. Bagaimana jika terdapat perbezaan antara wain pukal dan wain sampel?

Setiap kali sampel dihantar, kami akan menampal label yang sepadan dan menyimpan salinan pada rak paparan sampel syarikat. Apabila menghasilkan barangan pukal, kami akan menggunakan dan menghasilkan mengikut sampel, jadi masalah yang anda pertimbangkan pada dasarnya tidak wujud.

9. Saya ingin membeli 6 botol wiski. Bolehkah syarikat anda menyediakan perkhidmatan penghantaran tunai?

Memandangkan wain berbahaya dan rapuh, kami tidak mengesyorkan anda membeli 6 botol. Boleh cuba sebotol dulu. Disebabkan oleh ekspres tempatan, kami tidak menerima wang tunai semasa penghantaran.

10. Berapa banyak pemeriksaan yang boleh dilakukan semasa keseluruhan proses pengeluaran, dan berapa banyak pemeriksaan penuh?

Setiap jawatan kami akan melakukan pemeriksaan dan pemeriksaan diri bersama. Selain itu, terdapat 2 pemeriksaan rawak


butiran
2
3
4
5
6
7
INQUIRY