semua Kategori

Laman Utama>Produk>Whiskey

Goalong CAGURA wiski tong kayu oak asli berumur


Tempat Asal:China
Nama jenama:Pergi bersama
Kuantiti Pesanan Minima:Satu bekas
Pembungkusan Details:Setiap botol dibungkus kotak hadiah, 12 botol/kadbod
Masa Penghantaran:7 hari penghantaran selepas mengesahkan pesanan
Pembayaran Terma:T/T, LC, OA
Bekalan Keupayaan:8000 karton / hari

Kuantiti Pesanan Minima:

12000


Deskripsi

Goalong Cagura wiski premium minuman keras roh

40%VOL 700ML/BOTOL

1. Warna: Emas muda

2. Bau: Karamel dengan aroma bakar oak

3. Rasa: Mulut masuk kering, rasa manis sedikit

4. Harga yang menarik dari penyulingan minuman keras

5. Stok cukup

Hidup perlu hidup dengan kebahagiaan dan cinta, kehidupan seperti itu layak untuk kita dambakan. Kebahagiaan selalunya datang dari kesederhanaan. Bawa sebotol wiski malt tulen Goalong bersama rakan baik dan tonton permainan yang menarik. Mari kita bersulang untuk kebahagiaan.

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd ialah Pengeluar Arak Antarabangsa profesional sehenti. Yang merupakan skala 1 terbesar wiski malt tunggal kilang penyulingan di China, dan juga kilang penyulingan ke-4 yang dilaburkan oleh Kumpulan Goalong. Kumpulan Goalong mengambil proses penyulingan terkawal pusat intelligentlu, 15 tan alkohol berkualiti tinggi disuling setiap hari. Mempunyai 8 Barisan Pembotolan Pengeluaran Automatik, 10,000 Kes Produk Siap Masuk Ke Pasaran.

Kumpulan Goalong mempunyai pasukan pengurusan kualiti antarabangsa yang profesional dengan mematuhi sepenuhnya dan Sistem Pengurusan Kualiti Antarabangsa, Pensijilan ISO & HACCP. Kepercayaan Bermula Dengan Kualiti.

Kumpulan Goalong menyediakan perkhidmatan minuman keras sehenti dan mempunyai keupayaan penyampaian generasi antarabangsa ke-3. Sejak 2009, Goalong Group telah menerajui eksport wiski, brendi dan vodka selama 7 tahun berturut-turut.

Wiski dan Brandy Goalong Dieksport Ke Lebih 50 Negara Di Seluruh Dunia, Tiada Kemalangan Keselamatan, Perkhidmatan Selepas Jualan 100%.


butiran
2
3
4
5
6
INQUIRY