semua Kategori

Laman Utama>Produk>Whiskey

Goalong FUN SUL wiski malt tunggal 700ml 46%abv Penuaan tong Bourbon


Tempat Asal:China
Nama jenama:Pergi bersama
Kuantiti Pesanan Minima:Satu bekas
Pembungkusan Details:Setiap botol dibungkus kotak hadiah, 6 botol/kadbod
Masa Penghantaran:7 hari penghantaran selepas mengesahkan pesanan
Pembayaran Terma:T/T, LC, OA
Bekalan Keupayaan:5000 karton / hari
Kuantiti Pesanan Minima: 12000
Deskripsi
1
2


Hidup perlu hidup dengan kebahagiaan dan cinta, kehidupan seperti itu layak untuk kita dambakan. Kebahagiaan sering datang dari kesederhanaan. Goalong ialah kilang penyulingan wiski di China. Bawa sebotol Wiski malt tunggal Goalong dengan rakan baik dan menonton permainan yang menarik. Marilah kita bersulang untuk kebahagiaan.

3


Kumpulan Goalong memberi tumpuan kepada pengeluaran, penyelidikan dan pembangunan serta penjualan wiski, brendi, vodka, gin, bir kraf, baijiu beras asli, air minuman berbungkus, minuman berfungsi dan pelbagai minuman.

4.1
4.2

Goalong Group dengan unit penyulingan besar dan sistem kawalan pusat pintar untuk penyulingan wiski. Barisan pembotolan automatik sepenuhnya & bengkel pengeluaran moden, Kumpulan Goalong boleh menghasilkan 10000 produk kes setiap hari dengan 8 barisan pembotolan pengeluaran automatik. Kumpulan Goalong mempunyai pasukan pengurusan kualiti antarabangsa yang profesional dengan mematuhi sepenuhnya dan Sistem Pengurusan Kualiti Antarabangsa, Pensijilan ISO & HACCP. Amanah Bermula Dengan Kualiti.

33
6

Kumpulan Goalong menyediakan sehenti minuman keras roh perkhidmatan dan mempunyai keupayaan penyampaian generasi antarabangsa ke-3. Sejak 2009, Goalong Group telah menerajui eksport wiski, brendi dan vodka selama 7 tahun berturut-turut.


7

Wiski dan brendi Goalong Dieksport Ke Lebih 50 Negara Di Seluruh Dunia, Tiada Kemalangan Keselamatan, Perkhidmatan Selepas Jualan 100%.


1111
butiran
INQUIRY