semua Kategori

Laman Utama>Produk>Whiskey

Minuman keras wiski goalong 700ml 40%abv


Tempat Asal:China
Nama jenama:Pergi bersama
Kuantiti Pesanan Minima:Satu bekas
Pembungkusan Details:Setiap botol dibungkus kotak hadiah, 12 botol/kadbod
Masa Penghantaran:7 hari penghantaran selepas mengesahkan pesanan
Pembayaran Terma:T/T, LC, OA
Bekalan Keupayaan:8000 karton / hari

Kuantiti Pesanan Minima:

12000


Deskripsi

Wiski kualiti premmium Goalong dalam wiski pukal 700ml 40% jilid minuman keras roh eksport kilang

Wiski Goalong ialah wiski campuran yang sangat kompetitif dan jualan hangat. Dengan resipi adunan yang unik, ia telah mendapat sambutan hangat di banyak negara dan kawasan. Orang kata ia mempunyai aroma buah matang yang menyenangkan dan nota kayu oak berasap licin.

Kelebihan daya saing:

Harga yang kompetitif dengan tarikh penghantaran yang cepat

Stok cukup

Sistem perkhidmatan minuman keras sehenti.

11
22
33

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. ialah Pengeluar Arak Antarabangsa profesional sehenti di China yang dilaburkan oleh UK Goalong Group pada tahun 2018, terutamanya mengeluarkan dan mengeksport wiski, brendi, vodka, gin, minuman keras dan minuman keras lain. terletak di Taman Perindustrian Berorientasikan Dua di bandar Liuyang, Ia adalah skala pertama terbesar wiski malt tunggal kilang penyulingan di China, dan juga kilang penyulingan ke-4 yang dilaburkan oleh Kumpulan Goalong, dengan peralatan termaju dan moden serta sistem pengurusan peringkat tinggi, mewakili Tahap Penghantaran antarabangsa ke-4 Kumpulan, terutamanya memfokuskan pada Wiski Cina membuat dan perkhidmatan minuman keras label peribadi untuk pelanggan dari dalam dan luar negara.

Menerajui eksport selama 7 tahun berturut-turut. Penghantaran cepat, kualiti terjamin dan perkhidmatan selepas jualan yang cemerlang. Bawa anda pengalaman membeli-belah sehenti lima bintang. Tiada produk yang beredar di pasaran mengalami sebarang insiden keselamatan makanan. Kepuasan tinjauan pelanggan melebihi 90%. Kami menerima penyeliaan dan pembetulan daripada pelanggan global dan institusi profesional.


butiran
2
3
4
5
6
INQUIRY